Tuesday, March 16, 2010

PENGALAMAN...#$&!$$#

Pengalaman yg menghantui aq......tanpa disangka2 oleh dek akal yg x pernah ku bayangkan aq sepanjang aq idop "sengal btol", benci!!!!!!!!!!!! sedang aq mengemas rumah tetiba aq terpandang satu benda yg sangat solid.merelit,panjang, tebal melata di atas lantai pabila ku amati benda itu adalah sejenis binatang yg paling aq x suka......""LIPAN".....OUSH......STUPID!!!!!! sehingga sekarang binatang itu sentiasa menghantui aq buat aq x senang duduk kini semua yg lakukan sentiasa dalam keadaan berjaga2....AWAS!!!!!!!! huhuhuhuhuhuhu kejadian ni bermula pada jam 10am sedang adik ku faris sedang bermain game dan aq sedang mengemas tetiba aq terdengar satu jeriatan di ruang tamu dimana adik ku faris ternampak LIPAN melata ditepi nya aq ingat dya sengaja mahu perbodohkan aq so made do no jew kowttidak sampai 1minit aq ternampak satu benda yg amat panjang melata tanpa berlengah aq terus menjerit dan duduk atas meja makan aq panik seakan2 binatang itu mengancam nyawaku aq try mengambil tindakan berani tp aq x mampu sebab aq terlalu GELIIIIIII!!!!!! adik ku ekyn mengambil tindakan berani terus mencapai spray dan menyembur kearah lipan i2 lipan 2 terus terkodek2 di atas lantai aq adik beradik tanpa membuang masa berdiri terpacak di atas meja makan menjerit seperti orang gila jiran yg berdekatan dgn rumah ku dtg dan mereka mencari lipan yg aq maksud kan tp malang x jumpa begitu juga bila parents aq pulang rumah dalam keadaan tergesa2 mencari lipan 2 tp x jumpa lansung hurm..........PERSOALAN YG X TERJAWAB.........MANA PERGINYA LIPAN 2???

SUSPEND.......

Sunday, March 7, 2010

Hari ni genap 3 bulan aq sebagai penganggur.........hurm bosan yg teramat sgt tuhan jew yg tak tidak dapat aq gambarkan sepanjang aq dirumah tanpa membuat sesuatu yg menarik. Rutin harian aq sepanjang hari sangat simple mkn,tido,on9..........mcm x da fungsi jew.......try nk buat something yg menarik tp ntah la x menjadi pwn........pnat la klu hari2 mcm ni. Tak sabar la nk hbis kan hari yg membosan kn ni x nk ulang benda yg sama just stay kt umah mcm katak hari2 tgk muka yg sama,buat benda yg sama...........AQ DAH BOSAN , AQ DH BOSAN!!!!!!!! Aq harap ni kali terakhir aq jd sebagai pengangur.Lepas ni aq dh x blh main byk aq kena focus buat sesuatu benda sampai penghujung ada mission yg perlu aq selesaikan harap semua berjalan lancar.......so bulan 7 nanti dapat sambung blajar blik kt merbok walau blajar dlam hutan tp best la daripada duk rumah jew.....ok la bye2

Tuesday, September 15, 2009

SmeThinG aBoUt ToDaY!!!!!

eh......... ari ni dh la hujan memang bst la tido sampaikan suma romate bangun lewat g class.... sampai jew class basah lencun tetibe jew quiz agak trkezut r tp no hal quiz mcm x quiz jew pun siap discuss n buka buku lg memeng best kalau ari2 quiz mcm ni hehehehe.........ari ni gak la ade tst speaking tp ok2 jew blah la raye sepuas2 nye dah lepas suma test....... tikah nagan jah dah balik umah dya owk aq ngan umi balik esok hehehehe memang x sabar sgt2 hati dah x de kat sni ade kat umah jew jasad jew kat sini.......ptg ni nk g berbuke kt luar selalu berbuke dlm bilik jew pun huhuhuhhuhu....... sejak akhir2 ni kanpe la ramai sgt org yg snsitive hurm.....melawak sket dah merajuk,x agkat call pun merajuk, mula2 merajuk pas 2 bergaduh mula la x bertgur sape masing2 ego......biarkan la asalkan aq bhagia x ade mslah pwn ngan dya owk aq hnyalah sbgai pndngar tahadap mslah mbr2....


jom counting day nak raye bile hehehe.....
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN.....
BUBYE

weLcoMe!!!!


Hey!!!!!! aq baru buat blog.......tkah ajarkan.....ari ni aq gatal nak buat gak suma org ada aq pun nak gk hehehehehe.........ada jew blog blh r aq nk luahkan ape jew x puas ati itu fungsinye......buat msa skrg blur lg tak thu nak tlis ape huhuhu......ape yang aq thu lusa aq nak balik umah x sabar gile nak buka puasa kt umah FIRST TIME kowt!!!!!!!!! 4 thun ni..............

;;